Laat het begrip der kinderen ontluiken als een bloem.
Breek het niet open als een oester.
(Charles Dickens)

Iedereen wil graag gelukkig zijn. Kinderen zijn daar niet anders in dan wij zelf.

Maar wat doe je als je kind niet goed kan leren? Iedereen doet zijn best. De leerkrachten, de remedial teachers, orthopedagogen, psychologen en natuurlijk jijzelf en toch worden de problemen niet opgelost.  We zeggen dan: het kwartje wil maar niet vallen.

Wat doe je als het “levenslied” van je kind te veel valse noten bevat en dit vervelend gedrag tot gevolg heeft waar je kind samen met jou, als ouder, weer op kan worden veroordeeld.

Je kind kan geboren zijn met een syndroom wat gevolgen heeft voor zijn/haar ontwikkeling. Deze ontwikkeling zal anders verlopen wat je als ouder onzeker kan maken en verdrietig. Ook hierbij kan ik je ondersteunen.

Sinds 2002 werk ik met kinderen met uiteenlopende problemen. Problemen die er voor zorgen dat de kinderen niet optimaal gebruik kunnen maken van hun capaciteiten. Ze kunnen zich niet goed ontwikkelen en ontplooien.

En niet zonder succes! 95% van de kinderen die bij mij aan tafel zitten, hebben baat bij de methodes waar ik mee werk.

Ik zoek uit, werk niet alleen vanuit het lichaam maar ook met lesstof zodat ik kan zien en het kind kan voelen hoe lesstof binnen komt, verwerkt wordt en vooral hoe het wordt opgeslagen in het geheugen.

Meer informatie over het verwerken van lesstof en hoe dit te verbeteren op www.bureau-prilabori.nl

 

 

baby-20607_960_720